Sljedeća poglavlja će vas snabdjeti sa osnovnim informacijama o botanici, anatomiji, fiziologiji i ishrani biljaka, uz razne razgovore o popularnim načinima obrade, koji su prakticirani od uspješnih uzgajivača. Važni istraživački rezultati i druge publikacije su predstavljene kroz štivo. Ti rezultati nude dodatnu priliku za još intenzivnije proučava nje.
Trebamo dodati i to da je važno biti u koraku sa promjenljivim trendovima u industriji. Održavajte vezu sa vašim poljoprivrednim savjetmkom i pohađajte sastanke uzgajivača. Tamo možete sresti uzgajivače koji su imali s l ične probleme vašima i nauči ti kako su oni uspjeli savladati iste. Možete poslušati izvještaje vezane za najnovija istraživanja o načinima proizvodnje, vrstama biljaka, promjenama na tržištu i opremi. Dobro zna nje fiziologije malina i kupina omogućiti će vam da ocijenite te promjene i predvidite kako bi one mogle vama koristiti, ali samo jedan će vama najbolje odgovarati.
Naziv: Proizvodnja i promet jagodičastim voćem : Maline i kupine, 1. hrvatsko izdanje
Аutor: Perry C. Crandall
Izdavač: Marina d.o.o. Poreč, P. Kandlera 9, tel. 052 / 452 000, fax 052 / 452 022
Za izdavača: Miriam Pran
Urednik hrvatskog izdanja: Dragutin Pran
Vanjski suradnik: Dr. Đordano Peršurić
Prijevod: Anamarija Halaburić, Dragutin Pran
Prijelom i fotolito: Ježtisak- grafički studio, Pazin
Tisak: Mares, Žminj
Naklada: 1000 primjeraka
Godina glavnog izdanja: 1995.
Godina hrvatskog izdanja: 2000.
Broj stranica: 210
0 komentara:
Objavi komentar